OBS! ett nytt hår

nu står jag här och förbereder mitt sinne för nyår. Det är många förberedelser som ska ordnas om man är kvinna. Inte minst förväntas man se perfekt ut en kväll som denna. Man ska också behöva le okontrollerat. Jag ska göra mitt bästa för att uppfylla dessa krav. Män, glöm nu inte våra tips till er ikväll så garanterar jag er att detta blir en nyår värd att minnas. Eller ja, minnas och minnas. Gott nytt år vänner!


OBS! allmänna nyårstips

Nu lackar det mot nyår och därför vill vi ge er lite allmänna tips. För alla vet att nyår är en festens och glädjens högtid men det kan också vara farligt. En förödande tid. Vi ger er här några tips i punktform.
1. En trevlig nyårsklädesel måste alla ha. Till kvinnor rekomenderar vi en så slampig outfit som möjligt. På så sätt kan ni få den uppmärksamheten ni suktar efter. Vi vet hur det är. Till alla er stiliga män föreslår vi en snygg kostym (OBS! ni måste vara snygga för att kunna bära upp en kostym). Till er trevliga kostym kan ni bära fluga, gärna en röd sådan, som ger er klädsel de lyft ni söker. Män, med den outfiten lär bli "the girls tiger".
2. Trerätters middag hör nyår till. Lite förfriskning till det (OBS! inte i måttliga mängder). Men kom ihåg hur många allergiker det finns där ute, nyår är till även för dem (eller?). INGENTING SOM INNEHÅLLER NÖTTER OBSOBS!
3. Stanna gärna inne på nyår eftersom det smälls en hel del raketer. De är väldigt farliga och kan fastna i era ögon. Vi vill inte möta er på nyårsdagen med ett bränt öga. Ajaj! Låt barnen sköta smällandet.

4. Ska ni spendera natten på en dubbelmadrass (uppblåsbar) så får ni inte sova på den ensam. Vi är många på samma ställe och alla ska få plats.
5. Det är lätt hänt att bli överförfriskad på nyår, eftersom det är en glädjens högtid. Om detta mot förmodan händer dig så löser du detta bäst genom att förfriska dig lite till. Man kan aldrig få för mycket av det goda.
gott nytt år!!!!!!

OBS! jag har alltid varit ond

Alla har vi varit små, även de bästa. Jag var ett förkastligt barn. Jag var högljudd, pojkflicka och en riktigt liten chef. Mina föräldrar måste ha känt avsmak när de såg mig. En flicka som inte ville leka med dockor utan endast dinosaurier och kaniner. "Demon child" är alltså inte ett tomt uttryck. När vi lekte roll-lekar (OBServera särskrivingen) som små var jag alltid den onda. Den ensamma onda som bodde i ett stort slott och alla var livrädda för mig. Jag dödade mina vänner (OBS! I leken) och de jag inte gjorde mig av med de värvade jag till min onda armé. Jag vann alltid eftersom jag verkligen inte kunde stå ut med att förlora. Redan då var jag en dålig förlorare och mina syskon kan inte ha haft det lätt. Föds man som en dålig förlorare så är man dömd att vara det för alltid. Dock vann jag aldrig genom fusk som dagens barn har en tendens att göra.
 Med dessa rader vill jag säga att onda barn brukar ha en ljus framtid, se bara på mig.


OBS! mitt svällande svalg

Jag sväljer tre gånger på rad. Det låter extremt motbjudande. Mitt svalg kommer inom sinom tid att översvämmas. Det lär bli obehagligt. Speciellt för min omnejd. Men om vi tar en sug och suger upp all saliv då blir det en bättre värld för både mig själv och min omnejd. It's a win-win situation, or did I just made that up?

OBS! Vinna på fusk - dagens tips

Det märks tydligt att barns hjärnor inte är speciellt utvecklade. Ett tecken på detta kan man se på deras gnälliga egenskaper. Går det inte som de önskar är gråten deras ständiga tillflykt för att få föräldrarnas och allmänhetens uppmärksamhet. Jag har idag skådat ett levande exempel på just det här.
Händelsen tilldrog sig när jag och min familj spelade sällskapsspelet "pratmakarna". Jag, som är en extremt dålig förlorare, tog illa upp när mina föräldrar tillät min lillebror att fuska. Konstaterandet av detta bluffmakeri ledde till krokodiltårar hos min yngre bror och en viss irritation gentemot mig från mina föräldrar. Spelet avslutades aldrig eftersom hela familjen tydligen hade tagit illa vid sig av mitt något snäsiga konstaterande.
För att ge er ett Dagens Tips av den kunskap ni nu har fått:
Skaffa aldrig barn! Om ni mot förmodan gör det; låt dem aldrig vinna i spel. It's a win-win situation!

både arg, ledsen och besviken.

OBS! Sinnessjuk man och hans hynda

Psykopat
Inte hade jag väl trott att det var möjligt för min egen hund att styra mitt liv på detta fasansfulla sätt. Om jag bara hade vetat vilka förödande konsekvenser som låg i mitt beslut att ta Karo med mig hem, då hade jag sluppit leva det liv som jag gör idag. Karo har fullständigt tagit kommandot. Han bestämmer när jag ska gå upp på morgonen, vad vi ska äta och till och med vad vi ska se på TV. Om jag protesterar morrar han hotfullt med blottade tänder och viskar "Gör som jag säger, din sinnessjuka jävel."
Jag anlitade en dressör för ett par månader sedan. Problemet var bara att under hennes besök uppförde sig Karo som vilken hund som helst. Dressören försäkrade mig om att jag inte behövde henne, men kanske borde söka hjälp på annat håll. Dock framgick det inte för mig vad hon menade med detta.
Så fort hon försvunnit var allting som förut. "Äntligen är vi ensama igen" sa Karo med ett lömskt flin. Jag kunde känna hårt resa sig i min nacke.
Inte hade jag kunnat tro att det var möjligt för min egen hund att styra mitt liv på detta fasansfulla sätt. Om jag bara hade vetat vilka förödande konsekvenser som låg i mitt beslut att ta Karo med mig hem, då hade jag sluppit leva det liv som jag gör idag. Karo har fullständigt tagit kommandot. Han bestämmer när jag ska gå upp på morgonen, vad vi ska äta och till och med vad vi ska se på TV. Om jag protesterar morrar han hotfullt med blottade tänder och viskar "Gör som jag säger, din sinnessjuka jävel."
Jag anlitade en dressör för ett par månader sedan. Problemet var bara att under hennes besök uppförde sig Karo som vilken hund som helst. Dressören försäkrade mig om att jag inte behövde henne, men kanske borde söka hjälp på annat håll. Dock framgick det inte för mig vad hon menade med detta.
Så fort hon försvunnit var allting som förut. "Äntligen är vi ensama igen" sa Karo med ett lömskt flin. Jag kunde känna hårt resa sig i min nacke.

OBS! petter och bröllopet-del 1

Petter känner hur spriten börjar göra sig påmind. Han skulle inte tagit de där senaste glaset vin. Men hela festen är mycket roligare nu och kvinnan han har till bords börjar till och med att se bra ut. Petter är bara 17 år. Petter får inte dricka men han har gjort det många gånger ändå. Samtidigt är det annorlunda denna gången eftersom hela familjen finns med. Men dem märker inget. De har fullt upp med att beskåda brudparet. Ingen märker när Petter smyger till sig ett glas till..............................

OBS! Petter heter egentligen något annat


OBs! SMS VÄRDA ATT SPARA PÅ

Vi har alla sparade sms på våra mobiltelefoner. Vi som driver den här bloggen har nu bestämt att våra läsare ska få ta del av några av dessa sms. OBS! Med respekt för personerna är namnen till viss del censurerade. 

Sms 1:

Avsändare T***

hahaha jag dog! Han tror att jag är världens hora, han ska bara veta hur ren jag är!

Sms 2:

Avsändare B******

Hej A***** ar yuo good im B***** . ar yuo cam ty wook. yuo liek? to moro in 19.00.

(Translation, Hej, A***** hur mår du? jag är B*****. vill du komma på en promenad? skulle du vilja det? imorgon klockan 19.00.)

Sms 3:

Avsändare T***

hälsa henne att detta är hej då . För jag ska inte på fest på hela jävla helgen nu

Och som grädde på moset, här kommer några anteckningar!

Anteckning 1:
T*** strula med Linus S haha ( Linus S heter egentligen något annat!)

Anteckning 2:
A***** tror också att T*** tror att hon är nåt



OBS! sömngångare

jag är en sömngångare. Så nu vill jag nå ut med en varning till alla i min närhet. Ser ni en vilsen ung kvinna med tom blick, berusad gång och mumlande tal så är det mig ni funnit. Gåendes i sömne. Ni ska inte bli rädda utan bara leda mig tillbaka till min säng, där jag egentligen borde hålla till. Jag har även hört att människor som går i sömne är kapabla att döda (sovandes) så har jag en kniv eller verkar hotfull på något sätt, kalla på hjälp.

tack på förhand, t.


OBS! anno 1790

dagens tips ska nu levereras till er så lyssna noga. Istället för att mata era hjärnor med oviktigt gagg kan ni faktiskt se en serie där ni lär er något. Anno 1790 är som den där serien som aldrig funnits, den är de enda som kan få mig att sitta ner och förstöra mitt sinne. Så skrota alla andra serier.



1700-tals män gör allt rätt, ovårdat hår och skägg.


OBS! softa på stationen

som vi alla vet har skånetrafikens rutt ändrats. Bussarna går från och med 11 december till stationen och där ska de banne mig stanna. Vi finner det otroligt betryckande att allas vårt kära Resecentrum ska stängas och därefter bli jämnat med marken. Vad ska fylla detta tomrum? Hur många trevliga kvällar har man inte spenderat där i goda vänners lag. Men nu har en ny period börjat i våra liv (en betydligt kallare period) som vi måste hälsa välkommen med en glad salut. Inte ska man gråta över spilld mjölk och lite frisk luft kan vara bra för resehängarna. Nu börjar en glädjens tid. Ty, det är dags att softa på stationen (OBS! ison och fille).

 

OBServera en muskel

Träning ger färdighet brukar man säga och jag är nu ett levande bevis för att det stämmer. Jag har på ålderns höst insett charmen av flitig träning. Så, till alla er där ute som blott tycker att träning är för hurtiga och ganska jobbiga människor, ni har fel. Tror ni inte mig så ta en titt på min nyinförskaffade vadmuskel. En stolt ägare. 


OBS! definera kicken

Det är svårt att finna de rätta orden för kicken. Kicken är en osynlig vän som alltid ställer upp. Den varken tröttnar på dig eller lämnar dig i sticket. Den är perfekt. Blir du av med kicken, eller ni kanske helt enkelt kommer ifrån varandra är den lätt att vinna tillbaka. Bara fråga "kicken, vart tog du vägen?" så är det löst.


OBS! min stora vinst

Jag vann på kyrklotteriet idag. Denna glada nyhet nådde mig när jag var i skolan, det var min familj som ringde och berättade för mig. Lyckan var total. Det enda jag kunde få fram var: "VAD ÄR ODDSEN?". Min otur i spel och lotteri verkar ha ändrat kurs. Hela dagen har jag gått i total extas och bara väntat på att få komma hem och slita upp omslagspappret på min vinst. När jag väl kom hem och lyckats slita av allt papper finner jag till min stora glädje att jag vunnit en bok, "Mellan ebb och flod". Min familj gratulerade mig och min lycka var total, tänk att just jag vunnit i kyrklotteriet. Jag finner det ytterst underhållande och på gränsen till förkastligt att inte ens de som är med i församlingen lyckas vinna. Men jag lyckas och det visar en del.


skåda min skönhet

OBS! skägg

Idag har vi på vår härliga och sprudlande lyckliga blogg haft 4 läsare. Detta ser jag som en stor glädje då 4 personer idag har höjt sig till en högre nivå. Grattis till er. Till alla andra vill jag inte säga grattis.
  Dock med risk för att upprepa mig vill jag idag höja något, inte bara något utan skägg (på män givetvis). Jag har länge prisat denna ansiktsbehåring men visst kan man aldrig få nog av att prata om det. Skägg är något som djupt fascinerar mig och har sedan en tid tillbaka gjort. Vi av det lägre könet kommer aldrig få full förståelse för detta mysterie som ansiktsbehåring för med sig men jag kan tycka att det är charmen med det. Att man inte förstår. Så, till alla män, behåll er trevliga ansiktsbehåring (OBS! i stubbad längd) för att göra fler av det lägre könet nöjda. Tack på förhanden.



mycket trevligt. Till alla er blonda stackare med förkastlig skäggväxt..nej, det finns inget att göra.

OBS! Too cool for school



så säger du nog inte om några år

OBS! dagens tips, mens

Man kan tipsa om många saker, stora som små. Jag brukar inte lyssna till någons tips utan bara till mina egna. Men förmodligen är inte era tips lika bra som mina. Men var inte ledsna för det eftersom jag är här och kan dela med mig, vilket jag så gärna gör. Jag är en delningens människa. Nu till dagens tips. Snälla äldre människor (som om ni läser vår blogg..) använd inte ordet mens i meningar. Det är något smutsigt och borde inte få användas i vårt ädla språk. Det väcker avsmak hos både folk och fä. "Stanna där ute mens jag gör vid mig". Hur ofta har man inte fått höra just denna mening och hur ofta har inte tanken slagit en hur förkastligt det klingar. Jag vill nu introducera det lilla ordet medan. Jag ber er att ta det till era hjärtan och använda det med sunt förnuft. Tack för mig och jag hoppas innerligt att ni lyssnar till mitt tips.


ni kan själva associera till bilden

Observera brevet, tack. På förhanden.

Herr Lundström
Från och med nu ska du ytterst noga tänka på vad jag har att säga dig.  Den här gången är det inte läge att “glömma” informationen som du får.
Imorgon ska du komma till långbryggan på stranden för att överlämna den summa som du är skyldig mig. Min trogne vän, som du säkert minns från tidigare, kommer tillsammans med mig att vänta på dig där. Kom ensam. Efter att du har läst klart dessa rader ska du gå in i ditt badrum och låsa dörren efter dig. Därefter rakar du av dig håret från ditt huvud . Anledningen till detta är att jag misstänker att du hade varit slående lik en uggla utan ditt krulliga hårsvall. Jag vill inte missa tillfället att få mina vildaste fantasier bekräftade.
Om du inte gör mig till viljes den här gången heller, kommer de förödande konsekvenserna av ditt ickehandlande drabba såväl din familj som dig själv.
Så herr Lundström, gör nu som du blir tillsagd. På så sätt behöver inte allt för mycket oskyldigt blod spillas. Den röda kroppsvätskan är ytterst besvärlig att torka bort från kläderna.
Farväl, farväl och minns mig!
xoxo
Ps. Glöm inte mössan imorgon! Jag vill inte att du ska frysa om din kala huvudknopp.
Herr Lundström
Från och med nu ska du ytterst noga tänka på vad jag har att säga dig.  Den här gången är det inte läge att “glömma” informationen som du får.
Imorgon ska du komma till långbryggan på stranden för att överlämna den summa som du är skyldig mig. Min trogne vän, som du säkert minns från tidigare, kommer tillsammans med mig att vänta på dig där. Kom ensam. Efter att du har läst klart dessa rader ska du gå in i ditt badrum och låsa dörren efter dig. Därefter rakar du av dig håret från ditt huvud . Anledningen till detta är att jag misstänker att du hade varit slående lik en uggla utan ditt krulliga hårsvall. Jag vill inte missa tillfället att få mina vildaste fantasier bekräftade.
Om du inte gör mig till viljes den här gången heller, kommer de förödande konsekvenserna av ditt ickehandlande drabba såväl din familj som dig själv.
Så herr Lundström, gör nu som du blir tillsagd. På så sätt behöver inte allt för mycket oskyldigt blod spillas. Den röda kroppsvätskan är ytterst besvärlig att torka bort från kläderna.
Puss på dig gubben. På intima områden.
xoxo
Ps. Glöm inte mössan imorgon! Jag vill inte att du ska frysa om din kala huvudknopp.


RSS 2.0