OBS! allmänna nyårstips

Nu lackar det mot nyår och därför vill vi ge er lite allmänna tips. För alla vet att nyår är en festens och glädjens högtid men det kan också vara farligt. En förödande tid. Vi ger er här några tips i punktform.
1. En trevlig nyårsklädesel måste alla ha. Till kvinnor rekomenderar vi en så slampig outfit som möjligt. På så sätt kan ni få den uppmärksamheten ni suktar efter. Vi vet hur det är. Till alla er stiliga män föreslår vi en snygg kostym (OBS! ni måste vara snygga för att kunna bära upp en kostym). Till er trevliga kostym kan ni bära fluga, gärna en röd sådan, som ger er klädsel de lyft ni söker. Män, med den outfiten lär bli "the girls tiger".
2. Trerätters middag hör nyår till. Lite förfriskning till det (OBS! inte i måttliga mängder). Men kom ihåg hur många allergiker det finns där ute, nyår är till även för dem (eller?). INGENTING SOM INNEHÅLLER NÖTTER OBSOBS!
3. Stanna gärna inne på nyår eftersom det smälls en hel del raketer. De är väldigt farliga och kan fastna i era ögon. Vi vill inte möta er på nyårsdagen med ett bränt öga. Ajaj! Låt barnen sköta smällandet.

4. Ska ni spendera natten på en dubbelmadrass (uppblåsbar) så får ni inte sova på den ensam. Vi är många på samma ställe och alla ska få plats.
5. Det är lätt hänt att bli överförfriskad på nyår, eftersom det är en glädjens högtid. Om detta mot förmodan händer dig så löser du detta bäst genom att förfriska dig lite till. Man kan aldrig få för mycket av det goda.
gott nytt år!!!!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0