OBS! massage till bra pris

Någon är sugen på att bli masserad? Jag gör det gratis (bra pris). Jag kan både thailänsk och svensk. Tack på förhand.


massagebordet i en härlig rosa nyans. Färgen är väldigt viktig, vill du ha en rofylld massage rekomenderar jag skarpt rosa. Vill du hellre ha en powemassage rekomenderar jag istället klargrönt.

hör av er alla intresserade.

OBS! det finns många frågor

Nej, (börjar så många inlägg med ja) idag har jag tänkt. På ungefär två saker som tagit största delen av min energi. Den första frågan som inte riktigt vill släppa taget om mig är varför en tio-årig pojke vill se två tjejer kyssas? Varför?! TACK SOM F*N SAMHÄLLET ATT NI HAR FÖRSTÖRT MIN LILLEBROR! När man sitter och samtalar och ens lilla lillebror säger att han vill se två tjejer pussas blir man rädd. Jag blir också rädd när en nio-årig pojke cyklar förbi mig på sin spark och skriker strippa till mig. Jag finner inte detta okej. Jag noterar att detta inte är okej. Den andra frågan som jag ägnat mig åt idag är var den andra hälften i den här bloggen tagit vägen? Hon får gärna visa sig lite mer aktiv på denna blogg (!) Detta var en pik riktad till "Panda". Det var i princip det jag hade på hjärtat just nu. xoxo




jag vill också passa på att lägga upp en bild på "dagens outfit". Är det kanske en ny kategori vi ska börja med här i bloggen? Om ni tycker ja, kommentera med ett hjärta. Idag har jag en gul tröja från parkförvaltningen. Den var gratis.


OBS! äktenskapets heliga process

Tre små ord kan säga mer än tusen stora ord. Vad vore en man och en kvinna utan ett äktenskap? Alla dessa samborealtioner väcker vår djupaste avsmak. Vart har alla de rena kvinnorna försvunnit? Vi kan inte komma ihåg när vi senast såg en tuktad kvinna. Vi tror att detta är bristande uppfostran som förorsakar denna åkomma. Unga kvinnor behöver en fast hand av föräldrarna, de ska veta vart skåpet ska stå. Så detta är egentligen kanske ett inlägg riktat till alla föräldrar. Det vi vill säga är i alla fall att inget går upp emot äktenskapets heliga process.

Viddy well, little brother. Viddy well

OBs! sugardaddy

ska man fira sin daddy idag eller sin pappa?


OBS! dagens dejtintips

Idag har vår speciella blogg ett dejtingtips att komma med. Ja, att dejta är förmodligen inte så vanligt i vårt avlånga land längre men jag tycker att det är en fin gest om man vill visa att man tycker om någon. Eller liknande. Bland dagens yngre klienterie är det nog vanligt att istället för att dejta göra den såkallade "filmisen". Filmisen innebär att man träffas och tittar på film osv. Ja, ni förstår själva. Inte lika trevligt men ack så förekommande. Om ni nu är en sådan person som dejtar, eller ni kanske funderar att ta ut någon man eller kvinna på dejt (OBS!!kvinna får det vara eftersom det alltid ska vara männen som frågar) så kan det vara bra att ha koll på den viktigaste reglen, ät inte på första dejten! Behöver jag argumentera mer för min stådpunkt? Om svaret är ja, tror jag att bilden kan ge er en fulländad förståelse.



tack, ha en trevlig helg och dejta lugnt!

OBS! under the cameltoe

Har ni hört Justin Biebers nya låt? "Under the mistletoe". Jag fick först chansen att höra den på en fest där en kille satte igång den, det var en upplevelse! (han hade flickvän). Jag är inget fan lilla Bieber men jag måste säga att denna nya låten är väldigt underhållande. Det enda jag kan tänka på när jag hör den är cameltoe. Att byta ut det lilla ordet mistletoe till cameltoe gör det hela så mycket roligare. Kan tänka mig att lyssna på låten nu direkt endast för att få mig ett gott skratt, tack baby oh.

I don’t want to miss out on the holiday
But I can’t stop staring at your face
I should be playing in the winter snow
But I’mma be under the cameltoe

With you, shawty with you
With you, shawty with you
With you under the cameltoe

Everyone's gathering around the fire
Chestnuts roasting like a hot July
I should be chillin' with my folks, I know
But I’mma be under the cameltoe

Jag vet att det förmodligen bara är jag och min livliga fantasi som kommer tycka detta är underhållande. Men ni kan ju i alla fall spela med.

Arvtagarens fiender tag er i akt.


OBS! en lustig dröm

Jag drömde inatt. Jag drömde att jag agerade samlevnadsexpert till alla mina vänner, vilka roliga frågor de ställde! Nu skrattar jag när jag ser mina vänner och tänker på deras problem. Stackars mina vänner.


de tre grabbarnagrus

OBS! pärlplattor

Dagens barn sitter alldeles för mycket vid sina datorer och TV-apparater. När jag var liten så lekte jag ofta med pärlplattor, ni vet de där plattorna man fyller med pärlor och sedan stryker med ett strykjärn för att få pärlorna att fastna. Jag fann det mycket underhållande. Jag och alla mina killkompisar brukade underhålla oss med detta (OBs! på den tiden var det okej för pojkar att leka med pärlor, det ljuva 90-talet). Jag blev mycket glad och överraskad när jag idag såg en bild på en flicka som också lekte med pärlplattor, dock var hon några år äldre but age is just a number. Hon la ut dessa bilderna på sin blogg och jag tycker verkligen att motiven har utvecklats! kolla nu finns det Pokémon till och med, wow!


OBS! riktiga män

Riktiga män är en bristvara nu för tiden, under 1700-talet togs de förgivet men idag är de svåra att hitta. En riktig man ska ha kunskap om hur man behandlar en kvinna, hur man ska kunna sätta henne på plats utan att kvinnan finner det obehagligt. De ska ha kunskap om jakt och fiske så att de kan försörja familjen med mat, givetvis är det kvinnans plikt att tillaga det dödade djuret. En annan aspekt som man ser alltför sällan idag är robusta män. En man med en naturligt välproportionerad kropp och ett vårdat skägg. För vilken kvinna vill inte ha en man med en trevlig behåring i ansiktet? Den kvinna som tackar nej till det är inte välkommen. Mannens mystik skall han bevara på bästa sätt och han skall låta kvinnan sukta efter honom. Jag välkomnar med öppen famn 1700-talsmännen att åter ta sin plats i samhället.


lite trevlig behåring på bringan.


OBS! Naken

För ett par dagar sedan bestämde jag och min goda vännina oss för att se en tv-serie. Vi fann den ytterst roande. Det var en riktig nagelbitare i annorlunda miljö. Vi hade så trevligt, jag och min vännina, där vi satt med vårt te och konsumerade ren och skär underhållning. Ända tills det otänkbara inträffade.
Vi fick bevittna en naken mans kropp (Ola Rapace) på skärmen den kvällen. Uppenbarelsen lämnade mig med stora biverkningar för min mentala hälsa. Det kändes som om någon hade tagit min oskuld. Utan att fråga om lov.
En liten mysig undervattensbild för att förtränga den obehagliga upplevelsen med dess följder

OBS! gaska upp er ungdomar!

Nej, nur får det vara nog. Jag är mäkta trött på denna nedstämda underton som de flesta ungdomar bland oss visar upp. Varför är alla så förbenat ledsna? (om din hund/katt/kanin avlidit kan jag förstå det). Men snälla ni är unga och lär inte se bättre ut sen än vad ni gör nu så passa på att leva lite. Deprimerade kan ni vara när ni är gamla och skröpliga. Jag hoppas att jag med dessa enkla ord har öppnat era ögon.

And the first thing that flashed into my gulliver was that I'd like to have her right down there on the floor with the old in-out, real savage.
(OBS! alex delarge)


äkta vänner ställer upp i alla lägen.

RSS 2.0