OBS! sorgligt

Det känns så tragiskt. Man tror att man känner sina vänner på djupet men det kommer som en överraskning när tjejen i ens liv plötsligt hugger en i ryggen. Många gånger. Nu har det blivit en gång för mycket. Vi kan inte ta det längre. Du vet vem du är men ärligt talat vet inte vi det längre. Och inte var du är heller. Eller jo, nu vet vi. Du befinner dig hos Linnea. Hoppas du är trogen. Jag minns de roliga vi gjort. Men man kan inte leva på minnet. Hej då.

OBS! stödstrumpa

Om man ofta drabbas av svåra blodproppar så kan stödstrumpor vara ett tips. Stödstrumpor finns i många fina färger. Detta är ett tips till amanda och andrea.

OBS! Dikt

rosor är röda, violer är blå. Jag älskar dig så. Denna dikten va fin.

OBS! till angelijna

A N G E L I J N A om OBS! idag noterat: lägga till varandra på bloglovin?:) nej angelijna vi vill inte lägga till dig på bloglovin. Väck nu. Nyligen noterat andrea fick ett knäckebröd i armbågen och thea har en tröja med märke på.

OBS! idag noterat

Idag noterade jag att amanda köpte ett par nya jeans igår. Hennes rumpa såg riktigt fräsch ut! Hon fick även med ett allroundsmycke, de kan användas till lite allt möjligt. Idag testade vi navelpiercing (vilket blev favorit), armband, halsband, tåring, tummring, höftsmycke, stringtrosa, pannband och mycket mer. Det var snyggt. Jag noterade att det var snyggt. Jag tyckte att det var snyggt. +_P

OBS! blodpropp

igår kväll fick andrea en blodpropp i benet. och inte var det en liten fjuttig propp utan det var en rejäl en. som tur var så hade apoteket öppet så hon kunde köpa blodförtunnande medel. allt (inklusive proppen, he-he), löste sig. även amanda råkade ut för en blodpropp idag, oturligt nog i hårfästet. det var nog för att hon alltid har så fett hår.

det var inte värt det

idag var jag ute 16 minuter längre än vad jag fick. men jag började gråta på köpet. så det var inte värt det.

OBS! inte vi

det här är inte vi. men det kunde ha varit.

denho acar

är en sköldpadda utan skal naken eller hemlös? mannen på bilden heter denho acar och han är både naken och hemlös.

Visste ni att...

i Svea Rike talades nästan isländska förr i tiden? Vad tycker ni om detta? Kommentera, jag vill ha en diskussion i kommentarsfältet. Skriv er första reaktion!

väck robin


E inne på bubbleroom

Bubbleroom / H Jacka Svart på Bubbleroom.seBubbleroom / H Jacka Svart på Bubbleroom.se
Vissa saker gör mig glad. Andra saker får mig att känna mig lite smått irriterad. Ibland gör saker mig fullkommligt förbannad. Den här grejen passar in i den sistnämnda kategorin. Kolla på den här skinnjackan. Snygg visst är den. Lite MC-stuk på den vilket jag alltid varit svag för. Men titta, vi får se två bilder! Trevligt värre!
MEN KAN JAG FÅ SE RYGGEN ELLER SKA JAG BEHÖVA VÄNDA HELA DATORN??
Okej, ta det lugnt nu... Den högra bilden skulle faktiskt kunna vara en översiktlig bild över jackans baksida. Om fallet är så är jackan förkastlig. Annars är bubbleroom förkastligt. No mercy.

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0