OBS! En formell önskan

T.ä. Lotta
En önskan utav mig
är att du ska skärpa dig
Gubben som står där borta med skägg
säger samma sak som i mitt förra inlägg
Byxorna du bär e inget MVG
(inte ens G om du ville veta de)
Vad är det för löjlig hatt du har sen
det attraherar inte män
Har du sprit i korgen, slyna?

OBS! detta är inte haute couture

Hej alla killar. Nu tänker jag leverera ett modetips till er som inte vill skämma ut sig allt för mycket. Det är nämligen såhär att badbyxor är INTE byxor. Jag har sett alltför många tragiska fall där killar bär badbyxor som byxor och vill nu poängtera att det är inte byxor, jeans är byxor och manchesterbyxor är byxor och shorts är byxor men badbyxor används till att bada i. Skulle ni kanske tycka det är snyggt om alla tjejer sprang runt i bikini och trodde det var kläder? Ja, det skulle ni. Men tro mig och mina många års erfarenhet av haute couture, badbyxor är inte byxor. Detta var en väldigt negativ text så för att lägga lite solsken över den...ha en bra fredag!

http://www.youtube.com/watch?v=dtHMhkFspY0


OBS! fobi

Hej kära blogg. Idag tänker jag ta upp ett ämne som kan vara ganska känsligt, fobi. Roligt ord de där, fobi. Ett så kort ord med konstiga bokstäver i, stackars de som ska lära sig svenska. Ja, tillbaka till fobier, min fobi är fjärilar. Ni skrattar säkert nu men gör inte det. Jag är inte rädd för fjärilar utan aneldning.. så är det alltid med fobier, det finns en historia bakom varje fobi. Ganska spännande ändå. Jag ska dra min historia nu så lyssna (läs) noga.

Det var en varm och fin sommardag och jag lekte med min kära vän Sandra. Vi var utomhus såklart eftersom vi växte upp på 1900-talet, då var alla barn ute! (diss till dagens barn). Vi bestämde oss för att fånga jäääättemånga fjärilar och det gjorde vi med. Vi fångade citronfjärilar och vita fjärliar och bruna fjärilar och alla färger som finns. Sen släppte vi in alla i en hästtransport. Ja, detta kanske inte låter så farligt, men sen fick den genialiska ideen att vi skulle gå IN i TRANSPORTEN och LEKA med alla de små gossiga (o)djuren. Sagt och gjort. Detta var en hemsk och bisarr upplevelse då de uthungrade fjärilarna i den stekheta transporten säkert trodde att det vankades mat. De kom med sina förkastliga snablar och totalt belamrade oss. Jag kommer aldrig glömma den vilda blicken i deras muterade ögon, f-ö-r-k-a-s-t-l-i-g-t. Detta var inte urkul.







OBS! flugan på min vägg

Inatt drömde jag en dröm. Inte en sån mardröm som man kan få ibland utan en sån dröm där man knappt vet ut eller in. Man vet inte var verkligen börjar och slutar. Jag drömde att internet var en fluga. En ganska medelstor fluga mitt på min vägg. Sen när jag vaknade så trodde jag att internet var en fluga. Fast det var det inte, men det kunde varit.


OBviouS!! Kompisar med fördelar

OBs! Har ni sett filmen kompisar med fördelar? jag har inte, men kunde ha gjort då jag har kompisar med... just det: fördelar. Andrea har fördelar. Hon sover längre än mej så hon stör aldrig typ. Thea har också fördelar. Hon kan få folk att göra grejer för hon låter arg på telefon. Andra kompisar som jag tänker låta förbli anonyma har också fördelar. Dom skrattar åt mej. Mina kompisar har många fördelar. obss! har ni sett filmen kompisar med kroppsdelar? Min kompis Matte sitter i rullstol

OBS! Hitten

Samlingsskiva med låtarna som kommer bli förkastliga inom en snar framtid.
Samlingsskiva med låtarna som garanterat kommer bli förkastliga inom en snar framtid.

OBS! Midsommardansen

Nu är dagen här och snart kommer stunden jag så länge väntat på. Det känns i luften att det är dags att ta steget, steget ut i det okända. Jag ser Filip stå där ibland alla människor och det känns som om han kallar på mig. Han kallar på mig med blicken, den nakna blicken fylld av sanning. Allt runt omkring mig tycks ha stannat, musiken har tystnat och de dansande paren försvunnit. Eller, det har de ju? Men var har de tagit vägen? Jag letar efter hans blick igen, jag får den. Det får mig att äntligen våga ta det steget. OBS! Jag tar steget. Jag vågar ta steget. Jag tog steget. Jag har tagit steget nu. "Sho, vad händer?" hans röst får mig att tappa andan. "Nä, inget" svarar jag och slänger med mitt nytvättade hår på dansgolvet. "Schwartzkopf?" frågar han. "Proffesional haircare. For you..." Vårt samförstånd är perfekt, precis som jag föreställt mig. Han tar mig i handen och leder mig mot en dunge. Jag försöker prata men han tystar ner mig. "Tyst slyna" säger han som för att förbereda mig på vad jag har att vänta. Medan vi går hör jag ett klappande ljud som växer sig starkare. Plötsligt är jag omgiven av familj och vänner. "Där är slynan" säger min kära far. Innan jag vet ordet av så har han knuffat ner mig på marken. Min syster kommer och spottar på mig och säger "Du trodde minsann att det skulle bli något mellan dig och den där gamla räven. Men det kan du fetglömma". Inom mig upprepas gång på gång "ju mer de spottar på mig, desto snabbare kommer jag blomma" (obs! kAPTeN RÖD). Nu går en större grupp med familj och vänner fram och fullkomligt dränker mig i sitt drypande saliv, de är som hundar! "Varför gör ni såhär mot mig?" frågar jag. Min farbror Johannes stiger fram. "Vi gör det för att motverka vidare incest i familjen. Du och Filip är kusiner, ditt slusk". OBS! Detta har inte hänt, men det kunde gjort.

OBS! kvinnans rätta plats

Det är djupt beklagligt att samhället idag präglas av denna så upplyfta jämnställdhet. För vad är egentligen en kvinna mot en man? Det är som att jämföra en träflisa med skogens största träd. För visst måste det finnas en anledning till varför män tjänar bättre än kvinnor oh visst gör det. Man kan väl aldrig ta en kvinna seriöst eftersom hon anspelr på sex hela tiden. Det enda hon bidrar med på en arbetsplats r undrhållning eller kanske en sexuell spänning. Vi måste komma ihåg att det var mannen som fanns i arbetslivet innan kvinnan kom in och störde systemet. Det är djupt beklagligt att kvnnan idag har tappat bort sin verkliga plats i samhället och den verkliga platen är ju den det en gång var, att finnas i hemmet för sin man och fokusera hela sitt arbete (i alla bemärkelser) att tillfredställa honom. En man har viktigare företeelser än att ta hand om hushållet. I hennes uppgifter ingår också att föda och bära mannens avkomma, hon ska även uppfostra denna avkomma. Vi hoppas att i framtiden kunna aveckla denna farliga och nytänkande kvinnosyn och där med hjälpa kvinnan till hemmet, där gör hon sig bäst.

RSS 2.0